Ontdek de rode draad in je leven

Ga mee op pad

Een rustige wandeling in het ritme van je hart, brengt je fysiek  en van binnen in beweging. Allerlei gedachten die vast zitten in je hoofd, komen automatisch in beweging. In de natuur beweeg je buiten jouw eigen vertrouwde wereld. Je slaat soms letterlijk nieuwe wegen in. Hierdoor sta je gemakkelijker open voor nieuwe inzichten en mogelijkheden, die in je hart opgeslagen liggen.

Wat zegt jouw hart
Wie ben jij in de kern?
Hoe kan je laten zien wat je in huis hebt?
Wat is het fundament waarop jij je keuzes maakt?

Wil je dit verkennen of er opnieuw bij stilstaan?
Ga dan met ons op pad.

Samen op pad

Elke stilte zwerftocht heeft een eigen thema

Tijdens deze tocht -ook wel stiltewandelingen met een verhaal genoemd- gaan we samen op pad om jouw essentie te ontdekken. Elke tocht heeft een eigen thema. Samen vormen ze een opbouw, die jou kan vertellen wat de rode draad is in jouw leven en hoe je die kan oppakken en vast blijven houden. Je mag natuurlijk ook alleen met bepaalde thema’s meelopen.

We starten met een verhaal dat het thema van de wandeling belicht. Daarna gaan we in stilte op pad. We lopen geen vaste route. Elke tocht is anders en we merken en voelen ter plekke samen welk pad we volgen.

Door niet te praten tijdens het wandelen, krijg je als deelnemer de kans om te rade te gaan bij jezelf. Wat doet het thema uit het verhaal met je: raakt het je, omarm je het of heb je er eigenlijk ‘niet zo’n zin in’ en waarom dan?

Fréderique en Mariette

Frédérique en Mariette hebben samen de stiltezwerftochten ontwikkeld. Frédérique is Vertelvrouwe en een ervaren narratieve coach en trainer. Met behulp van verhalen stimuleert zij anderen om hun eigen verhaal te ontdekken en ook echt te gaan beleven. Mariette Swart klopt graag op harten met de wens dat ze open gaan. Ze is een ervaren coach/trainer.

Kennisgemaakt met mijn team van archetypen die in mezelf zitten om mijn cliënten nog beter van dienst te zijn.

Mooi om te ervaren hoe je in een groep toch met je zelf in stilte kunt wandelen en dat het inleidende verhaal echt tot denken heeft gezet.

Locatie en tijd

In de rust van de bossen bij  Dwingeloo staat “De Bospub”. Het amfitheater erachter is de start van elke wandeling.

Locatie
“De Bospub”, Bosrand 18, 7991 PA Lhee/ Dwingeloo.

Tijd:
9.30  Inloop met koffie/thee
10.00 uur  Start programma
13.30 uur Eindtijd

De Bospub Dwingeloo

Investering

Deelname stilte zwerftocht €35,-.
Aanmelden met twee personen of meer € 32,50 pp.
Last minute (aanmelden in de laatste week) € 40,-.

Deelnemen voorjaarsserie van 5 stilte zwerftochten: €150,- (€25,- korting).

In het najaar organiseren we nog 3 stilte zwerftochten. Besluit je nu om beide series (voor- en najaar) mee te doen, dan is je investering €240,-. Inclusief een individueel coachgesprek bij een van de begeleiders naar keuze.

Alle prijzen zijn incl. btw en koffie/thee voorafgaand aan de wandeling.