Is de rode draad in je leven (of in je werk) niet duidelijk?

Zoek je coaching, waarbij jouw verhaal centraal staat?

Iedereen is de held in zijn eigen verhaal.
In ieder goed verhaal komen monsters en draken voor of raakt de held de weg kwijt. Of de held moet keuzes maken, waarvan hij op dat moment totaal niet overziet, wat die keuze voor gevolgen heeft in de rest van het ‘verhaal’.

Dit geldt ook voor jou in jouw leven.

Narratieve coaching

Welke schat bewaakt jouw draak?

Bij narratieve coaching worden naast gangbare coachingstechnieken ook vertel- en verhaaltechnieken ingezet. We kijken samen naar de elementen uit jouw eigen persoonlijke verhaal. We leggen die naast de elementen uit de Reis van de Held. De ‘monsters en draken’, die in jouw leven een rol spelen, komen dan in een ander daglicht te staan.

De draak heeft zeven koppen -om de metafoor uit de verhaaltechniek nog even door te voeren. Samen bekijken we de verschillende perspectieven en mogelijkheden, die jij voor handen hebt om jouw draak te verslaan.

Iedere draak bewaakt een schat. De held heeft die schat nodig om verder te komen op zijn reis. Die schat kun je gebruiken in jouw leven. Je ontdekt wat die schat voor jou inhoudt, wat die schat betekent en hoe jij ‘m kan inzetten in de rest van jouw leven.

Kennisgemaakt met mijn team van archetypen die in mezelf zitten om mijn cliënten nog beter van dienst te zijn.

Mooi om te ervaren hoe je in een groep toch met je zelf in stilte kunt wandelen en dat het inleidende verhaal echt tot denken heeft gezet.

Duur van de reis

De duur van de reis verschilt per coachingstraject, omdat elk verhaal anders is. Gemiddeld duurt een coachingstraject 4 – 6 sessies van ongeveer 1,5 uur, waarbij we één op één werken aan de thema’s die jij zelf aandraagt. Hebben we meer tijd nodig? Prima, dan verlengen we onze gezamenlijk reis.

Je betaalt per keer, of je nu particulier bent, of vanuit een organisatie komt en dit coachingstraject volgt.

Volg je dit traject vanuit je werk in samenspraak met je leidinggevende of met je bedrijfsarts? Dan is de start van het traject in de vorm van een drie-gesprek. Jij en ik samen met je leidinggevende, vertrouwenspersoon of bijvoorbeeld de bedrijfsarts. Je werkgever betaalt. Het is dan belangrijk dat we samen helder hebben wat de verwachtingen zijn. Maar uiteindelijk bepaal jij en echt alleen jij, hoe jouw reis verloopt. Jij bent en blijft de held van je eigen verhaal!

Samen op reis?

Ieder coachingstraject start altijd met een intakegesprek. In dit gesprek verkennen we samen of ik op dit moment de juiste reisgenoot ben voor jou. In coaching is het heel simpel: we moeten een klik hebben samen, anders bereiken we nooit onze bestemming.

Op basis van het intakegesprek maak ik een offerte, zodat je ook weet wat onze gezamenlijke reis gaat kosten. Ik ga bij deze offerte uit van 4 – 6 bijeenkomsten, maar zoals gezegd: je betaalt per keer.

Benieuwd of ik je verder kan helpen?

Duci ut vella ipid que comnis nis milisitas res molloribus inctio endis aut quas des et pratur ad magnihit ventis dis aut ut quist aut atur audae cuptatin repel iusda est.